Головна » 2017 » Червень » 6 » Кожна дитина повинна бути зацілована
12:41
Кожна дитина повинна бути зацілована

Малюк простягає руки до батьків, щоб проявити свою любов і відчути себе у безпеці. Він потребує батьківського тепла, любові і турботи. Кожен з нас по - різному реагує на потребу в обіймах. Зупиніться і подумайте, як це важливо для дитини. Ми часто посилаємось на свою зайнятись, а малюк не розуміє цього, він думає, що ми не любимо його.

Дитині необхідна мамина турбота і ласка, вона повинна бути впевнена, що її не покинуть, що вона Потрібна.

Відомий психолог Ерік Берн стверджує, що навіть дорослому необхідна певна кількість обіймів і поцілунків в день, щоб бути щасливішим. Завдяки обіймам ми не дратуємось і краще себе почуваємо.

Сьогодні, ми пожинаємо плоди минулого. Наші дідусі, бабусі і батьки майже завжди були на роботі. Так прийнято було в СРСР. Всі повинні працювати. У них просто часу не було на поцілунки і обійми. Звичайно, вони любили нас, але ми ж повинні були здогадуватись про це. А як інакше, як вони постійно були зайняті на роботі.

Методи виховання були жорсткішими. Наприклад, колись могли залишити дитину, яка плаче на цілий вечір у колисці. Нехай плаче, будуть добре «працювати» легені. Вони знали, що дитина суха і сита. Що ще потрібно. Дітям не потрібні ваші «великі» гроші. Їм потрібна увага і любов.

Я скажу вам так: «КОЖНА ДИТИНА ПОВИННА БУТИ ЗАЦІЛОВАНА». Саме так. Від того, що ви проявлятиме свою любов, він не виросте егоїстом. Для цього потрібно зробити ряд інших помилок:

• Не вводити заборони;

• Виконувати всі побажання;

• Не ставити рамки, що можна, а що ні.

А обійми і поцілунки до цього не мають ніякого відношення. Коли мама контактує з дитиною в них посилюється довіра, любов, взаєморозуміння.

Діти, які не отримують належної материнської любові, часто хворіють. Психосоматика в чистому вигляді. "НЕдолюблені" діти, таким чином привертають увагу матері і за це отримують те, що хм так бракує увагу, турботу, любов, обійми, поцілунки. Прислухайтесь до своєї дитини.

Сьогодні, завдяки психології, ми знаємо всі ці тонкощі, тому вже після пологів дитину ставлять мамі на груди, щоб перші обійми передали всю ніжність і тепло. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина росла в радості і гармонії зі світом обіймайте і цілуйте її. Дитинство таке коротке.

Переглядів: 3458 | Додав: vikanakon | Теги: батьківство, зацілована дитина, Дитина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 havkyntanya1089 • 19:56, 07.02.2020
Разве любовь измеряется количеством поцелуев и отсутствием воспитания?
avatar