Головна » 2016 » Листопад » 2 » 15 речей, яких не роблять впевнені в собі люди
16:57
15 речей, яких не роблять впевнені в собі люди

1. Не виправдовуються.
Упевнені в собі люди не намагаються уникнути відповідальності за свої слова і вчинки. Вони не використовують відмовки типу «у мене просто не було часу». Вони визнають свої помилки і намагаються їх виправити.

2. Не відмовляються робити те, що їх лякає.
Упевнені в собі люди не дозволяють страху поневолити себе. Вони знають, що часто вчинки, зробити які їм страшно, є необхідні кроки на шляху до здійснення мети.

3. Не засиджуються в зоні комфорту.
Вони знають, що перебування в зоні комфорту не плідно. У зоні комфорту немає місця прогресу.

4. Не відкладають справи на наступний тиждень.
Упевнені в собі люди розуміють, що непоганий план, виконаний сьогодні, краще, ніж чудовий план, виконаний «коли-небудь».

5. Не зациклюються на думках інших.
Вони не дають собі загрузнути в негативних відгуках з боку оточуючих. Звичайно, вони піклуються про благополуччя інших людей, але в той же час не дозволяють їх думку негативно впливати на власну продуктивність.

6. Не судять людей.
Упевнені в собі люди не відчувають необхідність обговорювати інших за їх спинами або нападати на тих, чия думка не збігається з їх власним.

7. Не дозволяють нестачі ресурсів зупинити їх на шляху до реалізації своїх цілей.
Упевнені в собі люди використовують ті можливості, нехай навіть самі крихітні, які є у них зараз, і не витрачають час і сили на нарікання з приводу того, що у них немає всіх необхідних умов для самореалізації. Вони зосереджують свої сили на пошуку вирішення проблеми.

8. Не порівнюють себе з іншими.
Вони не конкурують ні з ким, крім того людини, яким вони були вчора.
9. Не намагаються подобатися всім і кожному
Упевнені в собі люди знають, що не всі люди ладнають між собою. Тому вони зосереджуються на якості відносин, а не на їх кількості.

10. Не потребують постійного тотальному контролі над тим, що відбувається в їхньому житті.
Вони знають, що є речі, які відбуваються без їх участі. І якщо вплинути на те, що відбувається неможливо, вони не витрачають час і сили на те, щоб намагатися взяти це під контроль. Вони приймають речі такими, якими вони є.

11. Не тікають від рішення проблем.
Упевнені в собі люди розуміють, що, по-перше, проблеми не вирішуються самі собою. По-друге, якщо не вирішити проблему зараз, з плином часу вона, швидше за все, тільки розростеться.

12. Їх не зупиняють невдачі.
Вони знають, що не робить помилок лише той, хто нічого не робить, і що прогресу немає без невдач. Вони не дозволяють собі опускати руки.

13. НЕ чекають дозволу, щоб почати діяти.
Вони не чекають рад або знака понад. Вони самі в змозі визначити, коли потрібно починати.

14. Чи не обмежують себе рамками плану.
У будь-якому наміченому плані дій впевнені в собі люди завжди залишають простір для імпровізації.

15. Не сприймають статті, прочитані в інтернеті, як істину в останній інстанції.
І не будуть сліпо слідувати їм тільки тому, що автор статті вважає, що «так треба». Упевнені в собі люди завжди зберігають критичний погляд на будь-яку отриману ними інформацію.

Переглядів: 461 | Додав: vikanakon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar