Головна » 2016 » Липень » 2 » Сім'я чи кар'єра
17:14
Сім'я чи кар'єра

На першому місці не повинна бути сім'я, не повинна бути робота, чи навчання. На першому місці має бути задоволення своїм життям.  Якщо, Вам подобається кар'єра, подобається працювати зранку до ночі, вчитись чомусь новому - прекрасно. Розвивайтесь, йдіть у цьому напрямку!!! 

Якщо Ви хочете присвятити себе сім'ї - це не менш важливо. Займайтесь нею!

«Знайдіть роботу, в яку закохаєтесь і вам більше не доведеться трудитися жодного дня в житті. »Конфуцій

Сенс у тому,  щоб усвідомити, що робить тебе щасливим і розвивати це у собі. Добивайтесь чогось нового, плануйте. Здійснюйте свої плани, мрії, бажання. 

Саме від того, що людині необхідно завжди між чимось обирати , жити за стандартними мірками, або "тому що так треба" , виникають стреси, кризи, емоційне напруження.

Людина не завжди задумується добре їй від цього, чи погано.  Вона не знає як правильно. Просто у всіх повинна бути сім'я, діти, але чи готова жінка до цього, чи ні, вона часто сама не задумується.

Шлюб не може бути щасливий, якщо подружжя до  вступу в союз не дізналися досконало вдачу,  звички і характери один одного. О. де Бальзак

Як поєднати сім'ю і кар'єру

Якщо Ви все - таки не можете визначитись чого Вам більше хочеться, то навчіться поєднювати. 

Основна рекомендація - розділити роботу і сім'ю.  Якщо Вам на роботі потрібно бути більш емоційною, строгою, чи офіційною- будь нею, але вдома, жінка повинна бути - люблячою, ніжною і чуйною жінкою, та турботливою матусею. Це одне і беззаперечне правило,щоб поєднати роботу з сім'єю.

Якщо ж Ви будете переносити свої службові обов'язки  та свій поганий настрій на сім'ю, то в кращому випадку, Ви постійно будете скандалити, а в гіршому випадку, чоловік знайде коханку та піде з сім'ї.

Твоїй сім'ї не потрібна зла та роздратована мама! 

 

Вікторія Наконечна

Переглядів: 427 | Додав: vikanakon | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1
1 Ольга Петрівна • 22:34, 08.07.2016
В житті важливе одне і друге, потрібно навчитись поєднювати. biggrin
avatar