Головна » 2016 » Липень » 8 » В 30 Життя тільки починається
12:55
В 30 Життя тільки починається

Наближаючись до 30-ти річного віку в житті жінки виникає переломний момент. Багато жінок опускає руки, через те що, (як вони вважають) не встигли влаштувати своє життя. Не збудували сім'ю, не народили сина чи дочку. Або навпаки є міцна сім'я, а в професійному плані не реалізувались .

Тому як правило для жінки в 30 років починається криза. Мені ще тридцяти нема, але скажу так : "даремно, ви так побиваєтесь". Найбільших висот людина досягає якраз після 30-ти. Коли за спиною вже є певний досвід. Жінка є більш зрілою, мудрішою.

Існує багато прикладів відомих, знаменитих людей, які досягнули піку слави після 30-ти років. Зокрема:

  •  Генрі Форд "Генрі Форду було 45 років, коли він створив революційний автомобіль Ford Model T."
  •  "Момофуку Андо посів своє місце в історії фаст-фуду, коли винайшов локшину швидкого приготування у віці 48 років. Сталось це в 1958." 
  • "Чарльз Дарвін провів більшу частину свого життя, як замкнутий в собі натураліст, але у 1859, коли йому було 50, він написав працю "Про походження видів", що змінила наукове співтовариство назавжди."
  • "Джулія Чайлд працювала у сфері реклами та засобів масової інформації, перш ніж написати свою першу кулінарну книгу. Їй було 50, коли почалась її кар'єра відомого шеф-кухаря."
  • "Джек Кавер був ученим в таких інститутах, як NASA та IBM, перш ніж став успішним підприємцем. Коли йому виповнилось 50 років він винайшов електрошок."
  • "Рей Крок працював продавцем машин для молочних коктейлів перед покупкою Макдональдсу у віці 52 років. Це відбулось в 1954. Він зробив Макдональдс найбільшою у світі фаст-фуд франшизою."
  • "Анна Мері Робертсон Мозес, більш відома як Бабуся Мозес, розпочала свою плідну художню кар'єру в 78 років. У 2006 одна з її картин була продана за $1,2 млн."

 

Головна причина кризи даного періоду в тому, що життя в більшості починає мінятися, тобто з'являються нові принципи, стабільність, впевненість у завтрішньому дні, розтавлені життєві пріоритети.

"Не можна довіряти жінці, яка не приховує свій вік"  Оскар Уальд

Оскільки жінки дуже вразливі та емоційні, вони бачать, що відбувається і розуміють, що пора дорослішати, час назад повернути не можна, тому починають панікувати. Цього робити не треба.

Бо, саме в 30 ви чітко знаєте, як досягти своєї мети.

Саме в 30 у вас вже багато досвіду, щоб не наступити на одні і ті самі граблі.

Саме в 30 ви цікаві чоловікам не як сексуальна жінка, а як цікавий співрозмовник.

І головне, саме в 30 ви знаєте, що саме завдяки вашим успіхам і старанням - життя тільки починається.

В 20 виглядати красиво - це природньо, а в 30 і дальше - це пріоритет життя. Моніка Белуччі

Наконечна Вікторія

 

Переглядів: 469 | Додав: vikanakon | Теги: криза, жінка, життя після 30 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar