Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Заняття, які можна освоїти, не відходячи від комп'ютера
18:30
Заняття, які можна освоїти, не відходячи від комп'ютера

 1. Навчіться читати швидше
Spreeder - це безкоштовна онлайн програма, яка навчить вас читати швидше без шкоди для розуміння змісту незалежно від того, скільки вам років. При достатньому терпінні і старанній практиці швидкість читання збільшиться в два, три або навіть чотири рази! Тільки уявіть, скільки часу ви заощадите.

2. Вивчайте мови
З Duolingo ви можете вивчити іспанську, французьку, португальську, італійську, англійську та інші мови. Крім сайту є мобільний додаток, що зробить освоєння великої та захоплюючої програми більш зручним. До біса дорогих репетиторів!

3. Станьте воїном в Excel
Chandoo - це добрі феї Excel, які хочуть ділитися своїми знаннями зі світом. Мистецтво поводитися з електронними таблицями підвищить ваші шанси на отримання незапорошеної офісної роботи. Швидка обробка даних буде незамінною протягом всієї кар'єри. Чого ж ви чекаєте?

4. Дізнайтеся більше про статистику
UC Berkeley виклав свій курс за статистикою на iTunes. Тепер ви більше ніколи не потрапите на вудку брудних новинних журналістів, нечестивих популяризаторів науки і рекламників. Знати теорію ймовірності повинен кожен, хто себе поважає: у наш час повсюдного обдурення - це нагальна необхідність.

5. Навчіться вести переговори
Стен Крістенсен зі Стенфорда пояснить, як вести переговори в бізнесі та особистому житті, управляти відносинами для отримання персональної вигоди і не дозволяти маніпуляторам смикати вас за ниточки. Любителів спорту порадує велика кількість футбольних метафор.

6. Вдосконалюйте письменницьку майстерність
Ви вважаєте, що підкорювати світ гіфками - ницо, і хочете мовою палити серця людей? Macalester College пропонує відмінну серію лекцій, яка перетворить будь-якого недотепу в непоганого письменника. Якщо ви більше цікавитеся журналістикою, почніть з Wikiversit.

7. Перестаньте ненавидіти математику
Якщо ви страждали на уроках математики в школі, а тепер вона вам конче знадобилася, не посипайте голову попелом. Ви можете пройти курс «Математика в реальному житті», він відновить і зробить життєздатними ваші базові знання. Не бійтеся абстрактних розмірковувань: ви дізнаєтеся, як застосувати свої навички на практиці.

8. Навчіться кодити
Жодна навичка в наш час не веде до таких блискучим перспектив, як програмування. Хочете створити сайт для вашого стартапу? Або випустити новий додаток, що всіх порве? Тоді вам потрібно навчитися кодити! Завантажити детальні вказівки можна де завгодно, але інтерактивна Code Academy зробить процес навчання приємнішим і веселішим. Програма є інноваційною і великої, так що якість освіти аніскільки не постраждає. Але якщо ви надаєте перевагу традиційним способам, то можете почати з Гарвардського курсу «Введення в комп'ютерні науки».

9. Зробіть динамічний сайт
Ви як і раніше використовуєте існуючі шаблони або надаєте перевагу самовиражатися на мейнстрімних платформах типу тумблера і блогспоту? Вивчення Ruby On Rails може назавжди змінити ваше життя. Тут є довгий і надзвичайно корисний список безкоштовних інструментів для навчання, від Rails for Zombies до Learn Ruby The Hard Way.

10. Створіть свою мобільну гру
Якщо вас нічого не цікавить, крім веселих додатків з іграми, ви можете пройти відповідний курс в University of Reading. Вони обіцяють навчити писати на Java, навіть якщо у вас немає досвіду програмування! Але якщо ви хочете зробити по-справжньому круту річ, то спочатку необхідно поцікавитися теорією ігор.

Переглядів: 389 | Додав: vikanakon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar