Головна » 2017 » Січень » 24 » Зимове дозвілля. Як корисно провести час
17:00
Зимове дозвілля. Як корисно провести час

 Зима – дивовижна пора року. Усі закутані в теплі шарфи, одягнені в рукавички. На дворі падає довгоочікуваний  сніг  - густий і пухнастий. Навколо створюється якась надзвичайна атмосфера. Кожен кудись поспішає, щось планує. А що ж робити вдома в зимовий вечір ?

            З настанням темряви більшість з нас проводить час перед телевізором, або комп’ютером.  Хоча зима – прекрасна пора, яка дає нам багато можливостей, зайнятись чимось цікавим, корисним, або ж розкрити свої таланти, розвинути здібності.

            Отже, чим зайнятись взимку, щоб провести час з користю?

  • Cімя – проводьте більше часу з рідними. Це прекрасна можливість зібрати дітей, внуків за один стіл і розповісти їм як ви живете, запитати у дітей як у них справи. З родиною можна провести цікаво та весело час. Це піде всім на користь.
  • Читання – зима найкращий час для цього заняття. (Соціологи констатують, що більше читають в обласних центрах, менше — в селах. Щодня книжку беруть в руки 17,7% дорослого населення, а 21,5% — кілька разів у рік. Звичним книжкам перевагу надає 87% населення. А ось десять відсотків наших співгромадян освоїли електронні носії.  http://ukurier.gov.ua/);
  • Вивчення мови – дослідження показали, що вивчення мов покращує пам’ять та розвиває креативне мислення. Дає можливість вивчати історію та менталітет різних народів, а також збільшує шанси знайти  високооплачувану роботу. ( Перелік найпопулярніших сайтів, які допоможуть вам в цьому : 1. uk.duolingo.com ; 2. lingvist.io/ru/ ; 3. engvid.com );
  • Вечірні прогулянки – прогулянки по вечірньому парку не тільки корисні для здоров’я, це ще й приємно проведений час з своїм чоловіком, другом, чи подругою. А бо ж час, коли ви залишаєтесь один на один з своїми думками.
  • Нове хобі – цікаве заняття, позитивно впливає на психоемоційний стан людини , тому займатись улюбленою справою корисно. Якщо ви хочете собі знайти заняття, подумайте, що вам цікаво. Порівняйте ваше хобі з потребами.  Подумайте, що б допомогло вам знайти додатковий заробіток. Знайдіть собі хобі, яке підтримує розум і займає руки.

Чим би ви не придумали займатись -не бійтесь починати. Нічого поганого не трапиться. Для цього ми і живемо, щоб навчатись, помилятись. Головне — не сидіти, склавши руки, адже життя коротке, і ще стільки всього потрібно встигнути.

 

Переглядів: 815 | Додав: vikanakon | Теги: зимове дозвілля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar